Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Vandrehallen
Målgruppe
For alle
Litteratur, foredrag og debat

Livestreaming: Pandemier i de sidste 200 år

16.03.21
Direkte foredrag fra Aarhus Universitet. Oplægsholderne er professorer, forskere og specialister, og emnerne spænder vidt.

Denne tirsdag byder vi på foredraget "Pandemier i de sidste 200 år" v. professor i folkesundhed Lone Simonsen, Institut for Naturvidenskab og miljø, Roskilde Universitet.

Om foredraget

Hvad vi kan lære af at kigge tilbage på de seneste 200 års pandemier? Fx influenzapandemierne som har hjemsøgt os i mere end 130 år og de store udbrud af kolera, polio, mæslinger, kighoste og ebola der har mange træk tilfælles med egentlige pandemier.

Og hvad vi kan lære af de nye matematiske modeller som skal forsøge at forudsige hvordan fremtidige epidemier udvikler sig? Hvordan ender covid-19-pandemien?

Corona og arrangementer

På Hillerød Bibliotekerne overholder vi alle retningslinjer fra myndighederne vedrørende COVID-19. Det betyder, at du trygt kan deltage i vores arrangementer velvidende, at der er taget højde for alle forholdsregler i forhold til anvisningerne om god afstand, siddepladser med god afstand, mundbind, afspritning mv.