Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Vandrehallen
Målgruppe
For voksne
Litteratur, foredrag og debat

Arkivernes dag: Værtshusenes historie i Hillerød

06.11.21
I år markerer vi på Lokalhistorisk Arkiv, Hillerød Bibliotek "Arkivernes Dag" den 6. november

Dagen indledes klokken 10.00 med besøg af medlemmer fra Arkivets slægtsforskningscafé der sidder klar til at hjælpe både dem, der starter helt fra bunden med slægtsforskningen, og dem der er i gang, men har brug for lidt hjælp for at komme videre.

Klokken 12.00 er der et spændende og hyggeligt foredrag i to dele om de lokale værtshuses historie fortalt af Lennart Weber

Til foredraget vil Lennart Weber give uddrag fra hans artikelserie om værthusene i Hillerød, der også udkommer som bog. Arrangementet er gratis, og der vil være indlagt drikkepause.

Hvis man ligger inde med sjove anekdoter eller fotos fra de mange kulørte etablissementer, der har været i Hillerød gennem tiden, så er de af stor interesse for Lennart Weber såvel som Lokalhistorisk Arkiv. Tag dem med til arrangementet, eller send dem på mail til Lokalhistorisk Arkiv på Hillerød Bibliotek på: lha@hillerod.dk

Landsdækkende begivenhed
Arkivernes dag er en landsdækkende begivenhed, hvor arkiverne inviterer befolkningen indenfor. Åbent hus-dagen bliver på mange arkiver suppleret med udstilling, foredrag eller andre aktiviteter. De fleste steder i landet ligger Arkivernes dag i år den 13. november, men i Hillerød tyvstarter vi, og fejrer vi dagen allerede 6. november.