Syng skat

Om dette arrangement

Tid
15:00 - 17:00
Pris
25 Kr
Lokalitet
Klaverfabrikken
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Festival og musik

SYNG SKAT - Alsang med Isam B. og Anders Greis

01.02.20
I 2020 rulles et historisk stort fællessangsinitiativ ud over hele Danmark under navnet Alsang 2020. I den anledning har vi inviteret sanger Isam Bachiri (forsanger i Outlandish) og sangskriver Anders Greis til at sætte gang i fællessangen i Hillerød.

De to musikere er bl.a. medskabere af sangen ”Ramadan i København”, der er optaget i den nye udgave af Folkehøjskolens Sangbog. Sangen vakte stor opsigt i sommeren 2019, hvor den var genstand for en livlig debat om nationalitet, fællessang og dansk højskolekultur. Sammen med Klaverfabrikken byder vi denne eftermiddag velkommen til de to musikere. De vil fortælle om Ramadan-sangens tilblivelse og medbringe deres personlige favoritter fra højskolesangbogen, som vi synger sammen. Repertoiret vil både bestå af nye sange og gamle klassikere.


Du kan også være med til at bestemme repertoiret! Kom med dine bud på fællessange fra Højskolesangbogen (og det der ligner) inden for temaet "Danskheden anno 2020". Vi vil gerne have bud på sange, der handler om frihed, demokrati og ytringsfrihed. Skriv her på begivenheden, hvilket sange du gerne vil have med inden d. 15. januar.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Klaverfabrikken. Billetsalg via klaverfabrikken.dk