LOGO
Grafik: Hillerød Bibliotekerne

Om dette arrangement

Tid
13:00 - 18:00
Pris
150 Kr
Målgruppe
For alle
Festival og musik

Ordet er løs 2021

08.05.21
Vi fejrer, at vi atter må mødes om litteraturen, når vi lørdag d. 8. maj slår dørene op for litteraturfestivalen Ordet er Løs!

Vi glæder os til at vi endelig kan mødes om litteraturen, når vi lørdag d. 8. maj slår dørene op for litteraturfestivalen Ordet er Løs!

Som altid skruer vi op for hyggen og sørger for den gode stemning, når vi sætter dig i stævne med en række af tidens største forfattere og kulturpersonligheder. Arrangementerne kan opleves fra scener på både Hillerød Bibliotek og Klaverfabrikken, hvor der er god plads til alle.

Oplev bl.a.: Hanne-Vibeke Holst i samtale med Mungo Parks teaterdirektør Anna Malzer, Ib Michael, Carsten Müller Nielsen, krimiduoen Øbro & Tornbjerg i samtale med Hans Jørgen Bonnichsen, Signe Gjessing og en bred palet af Hillerøds skrive- og musiktalenter!

Læs mere om årets program, forfatterportrætter og anmeldelser her.

Velkommen til en sprudlende dag i litteraturens navn!

BILLETTER

Hvis du har beholdt din billet til Ordet er Løs 2020, der skulle have været afholdt i oktober, så er den selvfølgelig også gældende til Ordet er Løs 2021. 

Corona og arrangementer

På Hillerød Bibliotekerne overholder vi alle retningslinjer fra myndighederne vedrørende COVID-19. Det betyder, at du trygt kan deltage i vores arrangementer velvidende, at der er taget højde for alle forholdsregler i forhold til anvisningerne om god afstand, siddepladser med god afstand, mundbind, afspritning mv.