Om dette arrangement

Tid
13:00 - 18:00
Pris
150 Kr
Målgruppe
For alle
Festival og musik

Ordet er løs 2021

02.10.21
Vi fejrer, at vi atter må mødes om litteraturen, når vi lørdag d. 2. oktober slår dørene op for litteraturfestivalen Ordet er Løs!

Som altid skruer vi op for hyggen og sørger for den gode stemning, når vi sætter dig i stævne med en række af tidens største forfattere og kulturpersonligheder. 

Oplev Hanne-Vibeke Holst i samtale med Mungo Parks teaterdirektør Anna Malzer, Ib Michael, Carsten Müller Nielsen, krimiduoen Øbro & Tornbjerg i samtale med Hans Jørgen Bonnichsen, Signe Gjessing - der kører ind på scenen med Poesiens Bus - og en bred palet af Hillerøds skrive- og musiktalenter.

Læs mere om årets program, forfatterportrætter og anmeldelser her.

Grundet COVID-19 forholdsregler er der i år pladsbegrænsning ved scenerne. Det kan derfor hænde, at der vil være optaget til det arrangement, du gerne vil opleve. Skulle det ske, vil det altid være muligt at få plads ved ét af de andre spændende arrangementer.

Læs mere om hvad du kan forvente til årets festival her.

BILLETTER

Hvis du har beholdt din billet til Ordet er Løs 2020, der skulle have været afholdt i oktober, så er den selvfølgelig også gældende til Ordet er Løs 2021. 

Corona og arrangementer

På Hillerød Bibliotekerne overholder vi alle retningslinjer fra myndighederne vedrørende COVID-19. Det betyder, at du trygt kan deltage i vores arrangementer velvidende, at der er taget højde for alle forholdsregler i forhold til anvisningerne om god afstand, siddepladser med god afstand, mundbind, afspritning mv.