Grafik: Hillerød Bibliotekerne
Grafik: Hillerød Bibliotekerne

Om dette arrangement

Tid
13:00 - 18:00
Pris
150 Kr
Festival og musik

Ordet er løs 2020

03.10.20
Vi fejrer, at vi atter må mødes om litteraturen, når vi lørdag d. 3. oktober slår dørene op for litteraturfestivalen Ordet er Løs!

Til Hillerøds store årlige litteraturbegivenhed skruer vi som altid op for hyggen og sørger for den gode stemning, når vi sætter dig i stævne med en række af tidens største forfattere og kulturpersonligheder.

I år kan du møde både lokale og nationale forfattere og kunstnere, der ser på samtiden fra hver deres vidt forskellige vinkel. Mens nogle er optagede af, hvad det er for en fremtid, ”vi kigger ind i”, i den post-epidemiske æra - såsom forfatter Hanne-Vibeke Holst og teaterdirektør Anna Malzer - søger andre svar om nutiden ved at afdække glemte spor i fortiden. Det gælder for Hillerødforfatteren Carsten Müller Nielsen, som netop har vundet DR’s Romanpris 2020, og som vi derfor er meget stolte af at kunne præsentere på årets festival sammen med tre andre lokale navne: krimiforfatterne Øbro & Tornbjerg samt tidligere PET-chef Hans Jørgen Bonnichsen.

Men det er bestemt ikke alt. På programmet har vi også to af Danmarks absolutte litterære sværvægtere. Forfatterveteranen Ib Michael og digteren Pia Juul, der kommer kørende direkte ind på scenen med Poesiens Bus – Danmarks nye mobile lyrikcentral på hjul.

Derudover byder festivalen på en vifte af kunstnermøder, samtaler, oplæsninger og musikalske indslag bl.a. fra Hillerøds spirende talentscene. Traditionen tro kan arrangementerne opleves fra scener på både Hillerød Bibliotek og Klaverfabrikken – så der er god plads til alle.

Her er alle dem, du kan opleve til Ordet er Løs 2020:

Hanne-Vibeke Holst i samtale med Mungo Parks teaterdirektør Anna MalzerIb MichaelCarsten Müller Nielsen, krimiduoen Øbro & Tornbjerg i samtale med Hans Jørgen BonnichsenPia JuulSigne Gjessing og en bred palet af Hillerøds skrive- og musiktalenter!

Velkommen til endnu en sprudlende dag i litteraturens navn!

Programbeskrivelser vil snart være klar og kan ses her.

125 kr. for studerende og biblioteksklubmedlemmer og 150 kr. for andre.