Plakater om kommuneplan

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 18:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Kulturrummet
Målgruppe
For voksne
Borgerinfo

Udstilling: Hillerød kommuneplan og boligpolitik 2021

25.06.21 - 30.07.21
I forbindelse med at Hillerød Byråd har sendt Boligpolitik og Kommuneplan 2021 i høring udstiller kommunen nogle plancher om planerne på Hillerød Bibliotek. Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid.

Boligpolitikken sætter fokus på hverdagsliv, livskvalitet og udfoldelse gennem boligen, ligesom den ser på, hvordan vi kan forbedre vores velfærd samlet set, når der bliver flere borgere i kommunen. Boligpolitikken behandler emner som boliger til alle, mulighed for mødesteder, økonomi, arkitektur og blandede boligformer.

Kommuneplanen fastlægger arealanvendelsen i både byerne og i landområderne. Byrådet er særligt interesseret i at få tilbagemeldinger omkring borgernes holdninger til kommuneplanens emner om byfortætning og bevaring, miljøklasser og højder, ændrede krav til parkering ved nye boliger og udviklingsperspektiverne i landsbyerne.

Der bliver afholdt borgermøde om kommuneplanen den 19. august og om boligpolitikken den 2. september. Begge borgermøder bliver holdt kl. 17-19 på Hillerød Bibliotek, Christiansgade 1, 3400 Hillerød.