Biografsal og popcornsbøtter

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Stemningen
Målgruppe
For børn
For børn

AFLYST: Torsdagsfilmklubben - To venner sætter internettet på spil!

08.04.21
Film for de 7-11 årige: Kom med ind i en fantastisk verden! Er du lige så vild med at se film som vi er? Så kom og vær med i Torsdagsfilmklubben, hvor vi i vores helt egen hjemmebiograf Stemningen blænder op for en række af de bedste børne- og ungdomsfilm!

I denne Torsdagsfilmklub forlader to venner den trygge hverdag i deres lille spil-arkade, og begiver sig ud i den uudforskede, vidstrakte og spændende Internetverden, som måske eller måske ikke overlever det kaos, de efterlader sig i deres digitale fodspor. De to venner sætter alt på spil, når de begiver sig ud i det enorme world-wide-web for at lede efter reservedele til deres video-spil. Og de får brug for al den hjælp, de kan få fra internettets indbyggere, til at navigere i den rigtige retning. En medrivende og tankevækkende animationsfilm pakket med digital action og fart over feltet.  

Og så er der selvfølgelig ingen film uden chips, sodavand, masser af hygge - og (i disse tider) naturligvis håndsprit og god afstand!   

Af rettighedsmæssige årsager kan vi desværre ikke annoncere filmtitlerne her, men tag et smut på biblioteket og tjek vores eventyrlige program ud på plakaten.

Gratis med adgangsbillet.

Corona og arrangementer

På Hillerød Bibliotekerne overholder vi alle retningslinjer fra myndighederne vedrørende COVID-19. Det betyder, at du trygt kan deltage i vores arrangementer velvidende, at der er taget højde for alle forholdsregler i forhold til anvisningerne om god afstand, siddepladser med god afstand, mundbind, afspritning mv.