Om dette arrangement

Tid
10:00 - 15:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
For børn

Østfestival 2017

03.08.17
Hillerød Bibliotekerne deltager i Østfestival 2017. I år byder vi på Højtlæsning for de 3-6 årige, Sprogfitness for de 6-9 årige, Fælleslæsning og Litteraturquiz for voksne og Quizzer og Brætspil for både små og store.

 

 

 

 

 

 

Onsdag og torsdag kl. 11-12 og 14-15:            

Fælleslæsning og Litteraturquiz for voksne. Alle der har lyst til at få en anderledes læseoplevelse og quizze er velkomne. Litteraturformidler Thorbjørn  Zeuthen Tirsted læser op og styrer hyggesnak og quiz over en kop kaffe & småkager.

Onsdag, torsdag og fredag kl. 13-14:              

Sprogfitness for de 6-9 årige på Kulturscenen. Kig forbi og få sved på panden, når vi skal lege med bogstaver, ord og sprog.

Torsdag og fredag kl. 10-11:                              

Højtlæsning for de 3-6 årige. Daginstitutioner er meget velkomne. Vi læser en god historie og hygger med en kreativ aktivitet.

 

Vi glæder os til at se jer i teltet, hvor alle er velkomne til at kigge forbi og hygge med en god bog, få inspiration til læseoplevelser, være kreativ, quizze og spille brætspil. Vi er tilstede i teltet onsdag, torsdag og fredag kl. 10-15, i festivalens øvrige åbningstid kan bøger og spil frit benyttes.