Børnebibliotekarer Tanja Kate Jensen og Henriette Mejdahl Jeppesen med julesmåkager

Om dette arrangement

Tid
15:00 - 17:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Stemningen
Målgruppe
For børn
For børn

Julefilmklubben: Kom i julestemning med klassisk juleeventyr

14.12.22
Film fra 7 år: Kom med ind i en fantastisk verden! Er du lige så vild med at se film som vi er? Så kom og vær med i Julefilmklubben, hvor vi i vores helt egen hjemmebiograf Stemningen blænder op for en række af de bedste børnefilm!

Dette juleventyr er baseret på Charles Dickens klassiske historie om en nærig, egoistisk og hjerteløs gammel forretningsmand, der kun tænker på at tjene penge. Han bryder sig ikke om mennesker. Specielt ikke glade, venlige og fattige mennesker. For slet ikke at tale om julen! Tid til varme tanker, glæde og venskab… sådan noget humbug! Men julenat får han besøg af tre ånder: fortidens, nutidens og fremtidens ånd. De tre giver ham en lærestreg, der bliver et vendepunkt i hans liv. Kan og vil han ændre sig? Kan han vinde noget ved at være sød? Og kan han skabe en god jul for sig selv og sine medmennesker?  

I genfortællingen af denne klassiker kan I i rollerne bl.a. møde en velkendt grøn frø, en yndig syngende gris, en komiker-bjørn, og alle de andre…

En dejlig eventyrlig julefortælling fyldt med varme, humor, musik og en lille smule uhygge... lige til at komme i julestemning af! 

Og så er der selvfølgelig ingen julefilm uden julesnacks og masser af hygge!   

Af rettighedsmæssige årsager kan vi desværre ikke annoncere filmtitlerne her, men tag et smut på biblioteket og få en flyer med vores eventyrlige program for efteråret.

Dansk tale. Gratis med adgangsbillet.