Børnebibliotekarer Tanja Kate Jensen og Henriette Mejdahl Jeppesen med julesmåkager

Om dette arrangement

Tid
15:00 - 17:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Stemningen
Målgruppe
For børn
For børn

Julefilmklubben: En løve, en heks og et garderobeskab

28.11.22
Film fra 11 år: Kom med ind i en fantastisk verden! Er du lige så vild med at se film som vi er? Så kom og vær med i Julefilmklubben, hvor vi i vores helt egen hjemmebiograf Stemningen blænder op for en række af de bedste børnefilm!

I dagens julefilmklub tager fire børn dig med ind i en helt fortryllende verden. Under Anden Verdenskrig bliver fire søskende sendt væk fra Londons bomber og ud til en mærkelig gammel professor på landet. Her finder de et fortryllet garderobeskab, der giver adgang til et smukt, magisk land, befolket af talende dyr, fauner og kentaurer. Men en ond hvid heks har kastet en forbandelse over landet, der tvinger dets indbyggere til at leve i evig vinter. Med en klog og statelig løve ved deres side, kæmper børnene i et sidste og spektakulært slag for at besejre heksen og befri landet fra heksens iskolde greb.

Og så er der selvfølgelig ingen julefilm uden julesnacks og masser af hygge!   

Af rettighedsmæssige årsager kan vi desværre ikke annoncere filmtitlerne her, men tag et smut på biblioteket og få en flyer med vores eventyrlige program for efteråret.

Dansk tale. Gratis med adgangsbillet.